Follow by Email

Thursday, 23 June 2011

We... Slideshow

We... Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ We... Slideshow ★ to Kuala Lumpur, Tangkak and Sepang. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

aku bersama tupai

rupenye aku bersama sang tupai yang bijak selama nie..
bak kata orang zaman dulu kala zaman p  ramlee , pandai pandai tupai melompat akhrnye jatuh ketanah juge.

booom jatohh padan muke :)
dan sekaang, 'kawan " aku dah jatuhh pun tapi stil nak cver line.
APAKAH ?
you don`t have too.
aku dah tau.
KANTOI
aku mendapat satu nasihat fromfren of mine, let it bee muna..
~que sera sera~ aku taknak lah bebban kan `kawan` aku nie lagi.
yang penting aku dah jage diri aku. takot ugak ade pencolik ke nak colik aku(tapi boleh angkat ke) haha
long long way to go lagi kan.. 
set kan goal korang untuk hiduppppp , bcoz i have one dah :)
bye :)

Tuesday, 21 June 2011

izinkan untuk mencarut.

oakyy.. lesson of the day. don`t you ever trust with people who talk nonsence , kuat kencing
macam hawau lah orang macam nie.. but yey ! aku dah kenal orang macam nie ramai sgt ! sampai buat aku fed up dengan ape die buat.. bayangkan people , rupe nye aku dah tak tahan dengan orang macam nie lah.. shial ! lah busterd ! hahhah sooory . salah aku sebab mencarut.
normally , a girl who are really patienly nie memang sabar die tahap jusa jusa nie baik.. tapi once dah meletop ,habis lah kau..

baru kau tau dunie nie.. besar ke kecik...
tapi takpelahh aku pun dah malas lahh..
bak kate kawan , safe btter than sorry. :)
thnxx..
bolehh masuk rumah sakit lah mikior kalo macam nie ... arghhhh !

hahaha.. lol !
so i just wanna show you nie , for the kaki penipu , kaki kencing , kaki talam ,kaaki bangku,kaki botol , kaki ayam(i know ayam tak bersalah dalam cte nie) ,
cukup untuk pagi nie . muna .

Friday, 17 June 2011

i was wondering why..

music tend me .
music react with me.
sumpah run tru my vein lah we..
tengok lah telitabies pun dah pandai pandai nak minat KISS, aku lepok sorang sorang mahluk nie baru tau !
tapi yelahh dah minat kan. tak kan aku nak halang .. kang seko seko doranglari umah. nak cari dah satu hal dorang nyorok bawah tanah pulak.

kan parah tu. minat kene halang ?
so do i lahh. aku pun punye minat sendiri.
like.....
err err err err. err. errrr.

macam nie jugak


macam nie.

Thursday, 16 June 2011

first of me.. tak lah baru mane.

well well well , 12.24 amlahkawan . aku tak pasti aku nak buat apesebenarny, sebabaku penat meng-audit kedai tempat kerje aku tadi. so aku justgo truu binatang nie sume untuk mengisi masa aku yanh agak kosong sekarang nie.
 so ,first sekali kau kene lah kenalkan diri aku yang tak seberape nie kan.
mona , bising , banyak cakap sometimes, tak kurus , tak berape tinggi , pakai kaca mata (tapi aku dah pakai contact lens warne warne) ,beg, baju , baking , tido(tapi sekarang aku dah keje ,time aku kat matrik aku salu tido petang sampai terlajakkk :)
umor aku ade lah lepas masuk kelabmacam budak budak mudeyang baru nak UP gebang kate , JOM PERGI CLUBBING MALAM NIE ! OWHHHH , please.. poyo dohh , layan ppentau gamaknye , cucuk langit. kate nye. ikot korang lah pun . kubur masing masing .
aku duk tinggai dengan parents aku lagi , baby girl ,gegel abang aku panggil . KESAH ?
aku suke makannasik .. blablablablablablablablabl...
minum..blablablablablabala...
ape aku na taip lagi nie... ape ?ape ? pe ?
aduhh.. aku suke berkemas *yang tak sepah .
terime kasih :)