Follow by Email

Saturday, 22 October 2011

ha ha ha ha

please.. (aku munched je haa)

seriously , my day like 25hours up side down. my first month tak balik rumah consider as so-so lah. tak bosan bile ade bende nak buat,bosan membatu macam batu nesan bile dah tak tahu nak buat ape. but yeah,i had so much fun bile housemates kesayangan ada dekat rumah,syidah theGAGA
SYIDAH THE HOTY :)


while my best friend forever,bella always be with me even die banyak komitmen lain ,but still we ate otak otak sampai kenyang nk muntah menbazir.













meet us

okay,whatever.






and she bought me dedak

thanxx babyy :) sanggop carik dedak malam malam.


so,aku nak cakap,friends is everything.

Thursday, 25 August 2011

long time :)

hai . i miss you .
deleted all my old post is such a waste .
nah , baru .

kan ?


easy but seriously ,its freak me out :(

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

yeah me , and nahh to you .



the biggest impact ever lah that i need to draw myself into a black territory.
its time for me to repent and start a new chapter.
but seriously  , trustworthy is just a title .
beg-gin please !
and i'll considerate.
aku bukannye kejam sangat lah ,
boleh bawak lepak minum kopi ape .
haih !




MONA

Wednesday, 6 July 2011

tak payah berkawan lah macam tu kan ?

first of all , terima kasih
SI TOLOL
kerana me -MONA SANG KELAKAR kan aku .
huh
aku tak tacing ah , aku kan kental kental alam.

okayy..
sebenarnye aku nak bagi tau ,
i HATE

BACK STABBER.

kawan baik call kawan baik untuk mengumpat kawan baik.
macam mereke lah GOSSIP GIRL .
likke duhhhh ,euww..
aku pun gossiping jugak , tapi once die TEMAN a..k.a KAWAN
aku tak kan jatuh kan die .
BACK OFF .
-muna-

Thursday, 23 June 2011

We... Slideshow

We... Slideshow: "TripAdvisor™ TripWow ★ We... Slideshow ★ to Kuala Lumpur, Tangkak and Sepang. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor"

aku bersama tupai

rupenye aku bersama sang tupai yang bijak selama nie..
bak kata orang zaman dulu kala zaman p  ramlee , pandai pandai tupai melompat akhrnye jatuh ketanah juge.

booom jatohh padan muke :)
dan sekaang, 'kawan " aku dah jatuhh pun tapi stil nak cver line.
APAKAH ?
you don`t have too.
aku dah tau.
KANTOI
aku mendapat satu nasihat fromfren of mine, let it bee muna..
~que sera sera~ aku taknak lah bebban kan `kawan` aku nie lagi.
yang penting aku dah jage diri aku. takot ugak ade pencolik ke nak colik aku(tapi boleh angkat ke) haha
long long way to go lagi kan.. 
set kan goal korang untuk hiduppppp , bcoz i have one dah :)
bye :)

Tuesday, 21 June 2011

izinkan untuk mencarut.

oakyy.. lesson of the day. don`t you ever trust with people who talk nonsence , kuat kencing
macam hawau lah orang macam nie.. but yey ! aku dah kenal orang macam nie ramai sgt ! sampai buat aku fed up dengan ape die buat.. bayangkan people , rupe nye aku dah tak tahan dengan orang macam nie lah.. shial ! lah busterd ! hahhah sooory . salah aku sebab mencarut.
normally , a girl who are really patienly nie memang sabar die tahap jusa jusa nie baik.. tapi once dah meletop ,habis lah kau..

baru kau tau dunie nie.. besar ke kecik...
tapi takpelahh aku pun dah malas lahh..
bak kate kawan , safe btter than sorry. :)
thnxx..
bolehh masuk rumah sakit lah mikior kalo macam nie ... arghhhh !

hahaha.. lol !
so i just wanna show you nie , for the kaki penipu , kaki kencing , kaki talam ,kaaki bangku,kaki botol , kaki ayam(i know ayam tak bersalah dalam cte nie) ,
cukup untuk pagi nie . muna .

Friday, 17 June 2011

i was wondering why..

music tend me .
music react with me.
sumpah run tru my vein lah we..
tengok lah telitabies pun dah pandai pandai nak minat KISS, aku lepok sorang sorang mahluk nie baru tau !
tapi yelahh dah minat kan. tak kan aku nak halang .. kang seko seko doranglari umah. nak cari dah satu hal dorang nyorok bawah tanah pulak.

kan parah tu. minat kene halang ?
so do i lahh. aku pun punye minat sendiri.
like.....
err err err err. err. errrr.

macam nie jugak


macam nie.