Follow by Email

Thursday, 23 June 2011

aku bersama tupai

rupenye aku bersama sang tupai yang bijak selama nie..
bak kata orang zaman dulu kala zaman p  ramlee , pandai pandai tupai melompat akhrnye jatuh ketanah juge.

booom jatohh padan muke :)
dan sekaang, 'kawan " aku dah jatuhh pun tapi stil nak cver line.
APAKAH ?
you don`t have too.
aku dah tau.
KANTOI
aku mendapat satu nasihat fromfren of mine, let it bee muna..
~que sera sera~ aku taknak lah bebban kan `kawan` aku nie lagi.
yang penting aku dah jage diri aku. takot ugak ade pencolik ke nak colik aku(tapi boleh angkat ke) haha
long long way to go lagi kan.. 
set kan goal korang untuk hiduppppp , bcoz i have one dah :)
bye :)

No comments:

Post a Comment